"Milo je od početka bio vazal i vodeći srbofob regiona"

"Kandidat DPS i mafije za predsednika Crne Gore" Milo Đukanović više od pola kampanje posvetio je klevetanju Demokratskog fronta, kažu iz DF.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.04.2018.

17:20

Ilustracija: Thinkstock

Kako navode, Đukanović je uplašen uoči predsedničkih izbora u nedelju.

Iz Demokratskog fronta ističu da je Đukanović “od samog početka bavljenja politikom bio vazal, a ne neko ko samostalno donosi odluke“.

“Radeći čak i kao srpski vazal, Đukanović je bio gori i od ’legendarnog’ Sejda Bajramovića, pa je vremenom mutirao i bio prekomandovan da služi novim gazdama. Nakon toga je postao bogat čovek i doušnik NATO-a, i po zadatku, ogorčeni protivnik tradicionalne, petrovićke Crne Gore, i vodeći srbofob u regionu. Koristeći tragičnu situaciju u kojoj se našla bivša država SFRJ, Đukanović je prevarama, ucenama, kriminalom i strahom čuvao svoju neograničenu vlast, pa će u istoriji Crne Gore ostati upamćen kao izdajnik i lopov“, smatraju u Demokratskom frontu.

“Ali, šta su neki mali bednici u odnosu na veliku i slavnu istoriju Crne Gore, koja stoji iza ideje Demokratskog fronta", dodaju iz opozicionog saveza.

Prema njihovim rečima, Demokratski front se nikada neće odreći “imena, vere, tradicije, Njegoša, Svetog Petra Cetinjskog, ljubavi prema Srbiji i prema Rusiji“.

“Pre svega, ne odričemo se slobode jer je Crna Gora drugo ime za slobodu. Šta večiti vazal zna o slobodi? Zna samo da je gotov", zaključili su u Demokratskom frontu.

Demokratski front je, kao i većina crnogorske opozicije, stao je iza kandidature nezavisnog kandidata Mladena Bojanića.

Izborna kampanja za predsednika Crne Gore ulazi u foto-finiš pred izbornu tišinu u petak u ponoć.

Crnogorski predsednički izbori biće održani u nedelju, 15. aprila, a učestvuje sedam kandidata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: