SNS: Vučić u javnom obraćanju u ponedeljak o lažima Đilasa

SNS najavila je da će o svim lažima Dragana Đilasa, kao i o stvarnim događajima, predsednik Aleksandar Vučić govoriti narednog ponedeljka u obraćanju javnosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.12.2017.

23:05

SNS: Vučić u javnom obraćanju u ponedeljak o lažima Đilasa

SNS je saopštila da je očigledno da bivši gradonačelnik Beograda i bivši lider DS-a Dragan Đilas živi u prošlosti.

Kako navodi SNS, on je ostao isti "onaj bahati, histerični i lažljivi Đilas koji ništa, osim bezobrazluka i agresivnosti, nema da pokaže Beograđanima, a koji su ga, sa punim pravom, poslali na političko smetlište".

"Očigledno da Dragan Đilas živi u prošlosti i da je ostao isti onaj bahati, histerični i lažljivi Đilas koji ništa osim bezobrazluka i agresivnosti nema da pokaže Beograđanima koji su ga, sada je svima jasno, sa punim pravom poslali na političko smetlište", navodi se u saopštenju.

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je večeras da mu je lider SNS Aleksandar Vučić u prošlosti nudio položaj prvog čoveka Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: