PSG konsoliduje redove nakon ostavki

Predsedništvo PSG konstatovalo ostavku dosadašnjeg poverenika za grad Beograd Bože Prelevića i postavilo nove funkcionere.

Izvor: B92

Sreda, 06.12.2017.

13:52

PSG konsoliduje redove nakon ostavki

Za vršioca dužnosti poverenika za Beograd postavljen je Zoran Vuletić, a za njegove zamenike Milan Žunić i Snežana Stiković.

Kako je saopšteno, Predsedništvo Pokreta slobodnih građana osnovalo je sinoć na redovnoj sednici Politički savet i Izvršni odbor Pokreta, imenovalo vršioca dužnosti poverenika za Grad Beograd, postavilo poverenika za Zemun i Kikindu, utvrdilo kandidate za poverenike za Surčin, i primilo u Pokret 44 člana.

Predsedništvo u čijem sastavu su Rešad Hodžić, Jene Maglai, Rade Veljanovski, Nebojša Milenković, Janko Baljak, Snežana Tasov, Slavoljub Nikolić, Igor Popov i predsednik PSG Saša Janković, izabralo je u Politički savet Gorana Markovića, Srbijanku Turajlić, Dragana Velikića, Borku Pavićević, Milana Vlajčića, Jelenu Đorđević, Gordanu - Dašu Duhaček i Miroslava Kopečnog.

Članovi Političkog saveta će iz svojih redova izabrati predsednika Saveta koji će po dužnosti biti i član Predsedništva Pokreta.

Za predsednika Izvršnog odbora Predsedništvo Pokreta izabralo je advokata Miloša Markovića koji će po dužnosti takodje biti član Predsedništva, a za članove Petra Miletića, Branislava - Gutu Grubačkog, Snežanu Stiković i Aleksandru Golubović.

Za poverenika za Zemun izabran je Zlatan Mirjanić, a Bojana Žigić izabrana je za poverenicu Pokreta u Kikindi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: