Razmatrane žalbe na presudu Milanu Daboviću

Apelacioni sud u Beogradu razmatrao je žalbe na prvostepenu presudu kojom je letos Milan Dabović osuđen na šest godina zatvora zbog učešća u trgovini drogom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.11.2017.

16:24

Razmatrane žalbe na presudu Milanu Daboviću

Javnom delu sednice prisustvovao je i Dabović sa svoja dva branioca.

Nakon većanja i glasanja Apelacioni sud će odlučiti da li će potvrditi prvostepenu presudu, a može i da je preinači ili da je ukine i naloži ponavljanje suđenja.

Odluka će biti poznata u narednom periodu nakon što odluka bude napisana i obrazložena.

Dabović, brat košarkašica Milice i Ane Dabović, nalazi se u pritvoru od septembra 2016. godine, kada je uhapšen sa 2,4 kilograma kokaina u kolima na Brankovom mostu u Beogradu.

Viši sud u Beogradu koji mu je izrekao prvostepenu presudu zaključio da je kriv što je izvršio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet oponih droga, jer nije prihvatio njegovu odbranu, smatrajući da je neiskrena.

Tokom suđenja i u završnoj reči negirao je vezu sa opojnim drogama, navodeći da je "kriv što je mislio da ima prijatelja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: