Petak, 29.09.2017.

09:34

Mihajlovićeva: Da se Pokret socijalista ne ljuti, ali...

Ministarka Zorana Mihajlović kaže da je iznenađena saopštenjem Pokreta socijalista u vezi sa njenom izjavom o slučaju "Vulin".

Izvor: Tanjug

Mihajlovićeva: Da se Pokret socijalista ne ljuti, ali...

Ministarka građevinarstva je u četvrtak izjavila da mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa javnosti i da nadležni organi, ako je potrebno, ponovo ispitaju "slučaj Vulin".

Mihajlovićeva, koja je funkcionerka SNS, kaže da “ako neko nije dobro čuo”, ona nije rekla ni manje, ni više od onoga što je rekao predsednik Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić.

“Možda čak i manje. Mislim da smo svi članovi vlade i da je nekako potpuno prirodno da se gleda i da sve bude transparentno. Koliko dugo se gledala i istraživala recimo imovina Aleksandra Vučića? Koliko su mediji istraživali moju imovinu? Mislim da je sve to potpuno normalno. Ja sam odreagovala zato što mislim na sigurnost i stabilnost vlade”, rekla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da nema potrebe da polemiše sa poslanicom Pokreta socijalista.

“Ako se neko ne slaže sa mišljenjem predsednika Srbije, onda neka to kaže. Da se Pokret socijalista sada ne naljuti, ali mislim da ishitrenim saopštenjima zaista čine štetu svom predsedniku", rekla je Mihajlovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: