"Da prestane odmazda nad onima koji ne podržavaju Vučića"

Članica Izbornog štaba Saše Jankovića, poslanica Marinika Tepić je zatražila od Aleksandra Vučića da prestane "odmazda" nad ljudima koji ga ne podržavaju.

Izvor: B92

Utorak, 21.02.2017.

21:25

Ona je pozvala Vučića i da "urazumi" svoje saradnike na lokalnom nivou.

"Da im objasni da su naši gradovi i opštine, naša javna preduzeća, upravo to - naši. Pripadaju nama, svim građanima, bez obzira na politički stav prema bilo kome, a naročito prema vlasti, koja prva treba da ih štiti od sebe same. I da služi nama, a ne da bude bič Božji po našim leđima", navela je Tepić u saopštenju.

Ona je dodala da su "ucene i pretnje" kulminirale "odmazdom nad ljudima koji podržvaju Jankovića" i da je "policijski dron" snimao posetioce tribine na kojoj je Janković učestvovao u Pančevu, a da su inspektori "zaposeli lokal u kojem je tribina održana".

Ona je navela da su direktori javnih preduzeća "naprasno počeli da menjaju sistematizacije, ukidajući radna mesta" ljudima koji su bili na tom skupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

20 h

Podeli: