Postizborna matematika: SNS sa SPS, SRS, a bez Naprednjaka

U opštini Merošina je formirano novo rukovodstvo koje čine predstavnici SNS, SPS, JS, SRS, DSS, USS i grupa građana, javljaju Južne vesti.

Izvor: B92

Petak, 20.05.2016.

09:23

Postizborna matematika: SNS sa SPS, SRS, a bez Naprednjaka
Tanjug

Ova koalicija u lokalnoj Skupštini zasada okuplja 26 od 37 odbornika, dok su u opoziciji ostali oni koji su do pre nekoliko dana bili na vlasti - DS sa dva odbornika i "Naprednjaci Merošine" koji su na izborima dobili devet mandata.

Novoformirana većina je za predsednicu Opštine izabrala Sanju Stajić (39) sa liste SNS, a za njenog zamenika Miljana Đorđevića iz SPS.

Inače, Stajićeva je svojevremeno, ali tada kao funkcioner URS, već bila predsednica Opštine, od decembra 2012. do novembra 2013. godine.

Novi predsednik Skupštine Opštine je Goran Mikić, sa liste "Merošina 2020", nekadašnji funkcioner URS i predsednik Opštine, a za njegovog zamenika Zoran Jović iz Ujedinjene seljačke stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

17 h

Podeli: