NS: "Obraz" i "Naši" izgazili zastavu LSV (FOTO)

Aktivisti SNP "Naši" i pokreta "Obraz", kao i pripadnici zabranjenog "Nacionalnog stroja", izgazili su zastavu LSV-a ispred prostorija te stranke u Novom Sadu.

Izvor: Beta, Tanjug

Subota, 28.11.2015.

22:08

Default images
Foto: Tanjug

Oni su prvo održali skup u centru grada, kod Vladičanskog dvora, gde su klicali ruskom predsedniku Vladimir Putinu i proslavili 97. godišnjicu prisajedinjenja Vojvodine Srbiji.

Potom su, uz pratnju jakih policijskih snaga, odšetali do prostorija LSV i uništili zastavu te stranke.
Foto: Tanjug
"Došli smo ovde da vratimo Nenadu Čanku ono što je negde zaboravio. Ja ću zastavu staviti na zemlju, a vi obrišite cipele, da ne idete prljavi kući", poručio je na megafonu jedan od učesnika skupa.
Foto: Tanjug
Oni su prethodno u centru grada uzvikivali i pogrdne parole na račun predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, a potom su u vazduh pustili zapaljene leteće lampione, od kojih jedan završio na krovu Gradske biblioteke, zbog čega su morali da reaguju i vatrogasci.
Foto: Tanjug
Ekstremisti su nosili i fašističke simbole. Iste organizacije pokušale su pre nekoliko nedelja da organizuju protest ispred prostorija LSV, ali nisu dobili dopuštenje.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.
Foto: Tanjug
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: