SNS: Izmišljaju da smo pretili

Gradski odbor SNS u Novom Sadu osudio tendenciozno plasiranje vesti o navodnim pretnjama funkcionera te stranke upućenim potencijalnim koalicionim partnerima.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2012.

18:09

Default images

"Potpuno je jasno da stvaranje političke napetosti u Novom Sadu inicira odlazeća vladajuća garnitura, predvođena najlošijim gradonačelnikom u istoriji Novog Sada Igorom Pavličićem", ističe se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Pojedini mediji su danas objavili da je funkcioner SNS Đorđe Višekruna, preko Fejsbuka, zapretio SPS-u da će snositi posledice ako ne izađe iz vlasti u Novom Sadu.

"Ili ćete srušiti novosadsku vlast i napraviti drugačiju većinu zajedno sa SNS, ili ćete u samoj Vladi Srbije imati silne probleme", navodi se na nalogu na Fejsbuku Višekrune.

U saopštenju Gradskog odbora SNS se navodi da je Višekruna, koji se u tim vestima pominje kao onaj koji je pretio, član SNS, a ne stranački funkcioner i dodaje da nije vredno komentara to što je glavna vest u pojedinim medijima postao "neki tekst, koji je jedan od stotina hiljada članova stranke postavio na svom Fejsbuk profilu".

Novosadski naprednjaci pozvali su medije da maksimalno profesionalno izveštavaju o predstojećim pregovorima o formiranju nove odborničke većine u Skupštini grada i podsećaju da je predsednik Gradskog odbora SNS i kandidat za gradonačelnika Miloš Vučević jedini ovlašćen da daje zvanične izjave u ime Gradskog odbora SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: