BG: Čovek skočio sa zgrade

Began Čikarić, rođen 1965. godine, koji je skokom sa prozora hotela Kasina na Terazijama u Beogradu pokušao da se ubije i dalje se nalazi u kritičnom stanju.

Izvor: B92, Beta

Petak, 06.04.2012.

17:37

Default images

Muškarac je skočio sa četvrtog sprata hotela na Terazijama ispred broja 25, a kako je potvrdila agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura, on je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Sve se to desilo pred velikim brojem ljudi koji su sedeli u baštama kafića. Čikarić je u hotelu već duže vreme živeo sa suprugom. Tek po dolasku vatrogasaca i policije, gosti lokala ispred hotela shvatili su da se nešto dešava iznad njihovih glava .

"I u jednom trenutku sam video pokraj tog čoveka da je neko prišao blizu njemu. Posle 5 minuta video sam već da je pao dole", priča jedan od očevidaca.

"Ja sam bio okrenut leđima , al sam sa ove strane video da policajac sklanja ove goste što su sedeli tu. I oni se tu prepiru snjim što nas jurite, ovo ono, i on objašnjava im i samo se desio taj pad , čuo sam samo da je palo nešto", kaže drugi očevidac.

Kako smo saznali od osoblja hotela, Čikarić je imao psihičkih problema, a pre mesec dana je već pokušao samoubistvo na Zelenom vencu. Povod da ponovo pokuša da oduzme sebi život je navodna svađa sa suprugom koja je otputovala .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: