Niži računi Infostana

Javno komunalno preduzeće "Infostan" počeće danas da dostavlja novembarske uplatnice na kojima će cene vode i iznošenja smeća biti niže za pet odsto.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2009.

08:45

Default images

Direktor Uprave za cene gradskog Sekretarijata za privredu Branisav Rakić rekao je da je odluka o smanjenju naknada za vodu od pet odsto doneta pošto je utvrđeno da su prihodi JKP "Vodovod i kanalizacije" dovoljni da pokriju troškove poslovanja tog preduzeća.

"Odluka o sniženju cene iznošenja smeća takođe je doneta posle obavljenog uvida u tekuće stanje JKP 'Gradska čistoća'", rekao je Rakić za Beoinfo.

Kako se navodi, grad nastavlja da pomaže socijalno ugrožene porodice omogućavajući im da ostvare popust na plaćanje komunalnih usluga od 10 do 50 procenata.

Popust od pet odsto ostvaruju svi korisnici koji do petnaestog u mesecu izmire dugovanja za prethodni mesec.

Uz novembarski račun građani će dobiti i uplatnicu kojom se mogu uključiti u akciju "Hrana za sve" donirajući sredstva za rad narodnih kuhinja u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: