Osujećen pokušaj pljačke pumpe

Gornji Milanovac -- Tokom fudbalske utakmice Srbija-Francuska dvojica maskiranih muškaraca pokušala su da opljačkaju benzinsku pumpu u glavnoj ulici u Gornjem Milanovcu.

Izvor: Beta
Podeli

Policija je saopštila da su dva maskirana muškarca, od kojih je jedan držao uperen pištolj, upala u prostorije benzinske pumpe i tražili novac. Dvoje radnika, od kojih je jedno devojka, suprotstavili su se vikom i preteći da će se i fizički obračunati, naterali su pljačkaše da pobegnu, a policiji su izjavili da nisu sigurni da je pištolj kojim su im pretili bio pravi.

Info

Osuđen bivši predsednik Perua

Lima -- Bivši predsednik Perua Alberto Fudžimori, koji je već osuđen na 25 godina zatvora zbog masakra civila, osuđen je na šest godina zbog korupcije i prisluškivanja.

Svet sreda 30.09. 21:15 Komentara: 0

Dodik: Moguć i referendum

Banja Luka -- Premijer RS Milorad Dodik kaže da će vlasti RS raspisati referendum ako visoki predstavnik u BiH nastavi da nameće rešenja koja nisu u interesu tog entiteta.

Region sreda 30.09. 21:12 Komentara: 10

Protest protiv nasilja

Beograd -- Koalicija mladih protiv nasilja pozvala je građane da se pridruže šetnji protiv nasilja, koja će početi sutra u 17 sati sa platoa ispred Filozofskog fakulteta.

Politika sreda 30.09. 19:42 Komentara: 16
strana 1 od 809 idi na stranu