Prepucavanje DS-a i DSS-a

Nakon što je DS juče zatražio ostavku Dragana Jočića zbog dešavanja na košarkaškoj utakmici, DSS optužio DS za učešće u neredima.

Izvor: B92

Subota, 17.06.2006.

14:14

Default images

Demokratska stranka Srbije danas je najoštrije osudila "vandalstvo i nered koje su izazvali huligani" na košarkaškoj utakmici Partizan - Crvena zvezda i optužila viđenije članove Demokratske stranke da su učestvovali u tome.

"To što funkcioneri Demokratske stranke lome stolice na tribinama je problem te partije, međutim, više od porazavajućeg je to što oni istovremeno i kao visoki funkcioneri sportskog kluba učestvuju u neredu, a možda i više od toga," kaže se u saopštenju DSS-a. Navodi se i da DSS "najoštrije osuđuje sve koji huligansko ponašanje nekih navijača koriste za politizovanje čitavog događaja".

Demokratska stranka je juče saopštila da smatra da su nemili događaji još jedan razlog da ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić podnese ostavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: