”Otvorena vrata” u Skupštini

Izvor: B92

Subota, 31.07.2004.

15:01

Default images

Predsednik Skupštine Srbije Predrag Marković u subotu je razgovarao s građanima Srbije o radu Parlamenta.

Marković je tom prilikom izjavio da će Srbija do kraja avgusta dobiti državne simbole. On se saglasio s građanima da početak sednica neopravdano kasni i naveo da su političke igre razlozi za takve pojave.

"Zbog toga je potrebno smanjiti kvorum neophodan za rad i raspravu jer se takvo rešenje pokazalo kao dobro u drugim evropskim zemljama", kaže on.

Marković je rekao da je Skupština u proteklom periodu, tokom 150 radnih dana, usvojila 48 zakona i najavio da će Parlament do kraja godine doneti više zakona nego što je doneto tokom prethodne četiri godine.

"Otvorena vrata" za građane Skupština Srbije organizuje u saradnji s Misijom OEBS svake poslednje subote u mesecu. Građani koji to žele mogu da posete zgradu Parlamenta, razgovaraju s poslanicima i predsednikom Skupštine i upoznaju rad Parlamenta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: