Suđenje nastavljeno, pa odloženo za 18. maj

Izvor: B92

Sreda, 24.03.2004.

09:02

Default images

Suđenje optuženima za ubistvo bivšeg predsednika Predsedništva Srbije Ivana Stambolića i za pokušaj ubistva Vuka Draškovića u Budvi, prekinuto je u sredu u Specijalnom sudu u Beogradu, a nastavak je zakazan za 18. maj. Sudsko veće je odlučilo da se odloži početak dokaznog postupka, dok se ne izvrši novo psihijatrijsko veštačenje okrivljenog Leonida Milivojevića. U slučaju da se ustanovi da je Milivojević sposoban da prati suđenje, postupak protiv njega će biti spojen sa sudskim postupkom protiv ostalih optuženih.

Na početku glavnog pretresa okrivljeni Nenad Bujošević zatražio je od suda da ga zaštiti od medijskih manipulacija, istakavši da neki mediji ne prenose tačno njegove izjave koje daje pred sudom. On je takođe kazao da nije u stanju da prisustvuje glavnom pretresu jer zbog dugog sedenja ima problema sa kičmom. Sudija Dragoljub Albijanić je nakon toga rekao da će od zatvorskih službi zatražiti da se izvrši hitan pregled Bujoševića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: