Božo Prelević podneo ostavku

Izvor: B92

Subota, 05.10.2002.

11:03

Default images

Savetnik srpskog ministra unutrašnjih poslova Božo Prelević podneo je ostavku na tu funkciju. U izjavi za RTV B92 Prelević ističe da je razlog za takav potez najdublje neslaganje sa resorom policije i celokupna situacija u zemlji posle 5. oktobra 2000 godine: "Upravo iz te razočaranosti, kako dubinom tako i smerom reformi u policiji, jer prosto to ne doživljavam kao smer u kojem bih voleo da se nađem, ja sam i podneo ostavku. Mislim da je to dobro i za ministarstvo i mislim da ljudi koji nisu uspeli da naprave te reforme, bez obzira na to ko je kriv, treba da naprave prostor nekom drugom", rekao je Prelević. Podsetimo, Prelević će je u Ministarstvu unutrašnjih poslova bio zadužen za međunarodnu saradnju i reformu tog minstarstva. Od 5. oktobra 2000. godine do formiranja Vlade Srbije u januaru 2001. godine, on je u prelaznoj republičkoj vladi bio jedan od koministara unutrašnjih poslova u ime vladajuće koalicije DOS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: