SRS, SPS i DSS o infrastrukturi

Predstavnici SRS, DSS-NS i koalicije SPS-PUPS-JS razgovarali su danas o rešavanju infrastrukturnih problema u Beogradu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.07.2008.

14:39

Default images

Predstavnici pomenutih stranaka dogovorili su se da se, odmah po konstituisanju, krene u rešavanje najznačajnijih infrastrukturnih problema u glavnom gradu, među kojima su izgradnja dva nova mosta i rekonstrukcija Pančevačkog i mosta "Gazela".

O funkcionisanju buduće gradske vlasti u Beogradu danas su u sedištu SRS razgovarali Aleksandar Vučić iz te stranke, Andreja Mladenović (DSS-NS), Dubravka Filipovski (NS) i Aleksandar Antić (SPS).

Kako je saopštila Srpska radikalna stranka, na sastanku je dogovoreno da će prioritet gradske vlade biti ulaganje u kapitalne projekte, među kojima su izgradnja obilaznice oko Beograda, koja će doprineti ne samo lakšem protoku saobraćaja kroz glavni grad, već i ozbiljnijem prilivu stranih investicija.

Novi sastanak predstavnika stranka, koje su koalicioni sporazum na nivou Beograda potpisale 28. maja, biće održan sutra, kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: