PREGLED STAMPE ZA 16. SEPTEMBAR

Izvor: B92

Nedelja, 16.09.2001.

14:06

Default images
U pregledu stampe na stranici http://www.b92.net/archive/s/press-index.phtml u “Glasu Javnosti” mozete procitati biografiju o trenutno najtrazenijem coveku na svetu, Osamu bin Ladenu; “Danas” je objavio intervju sa gostima iz Medjunarodnog saveta svedske industrije koji su posetili Beograd i koji porucuju “Vasa Vlada zna da je buducnost Srbije u Evropi”, a “Politika” podseca da je danas medjunarodni dan zastite ozonskog omotaca i donosi tekst na tu temu, gde se kaze da bi najtananiji medju filterima koji uspesno stiti od skoro svih ultraljubicastih zracenja mogao bi biti obnovljen tek izmedju 2050. i 2080. godine.

Strana stampa - 'Microsoft Corp. je u petak objavila da ce se u novim verzijama simulacija letenja ukloniti tornjevi Svetskog trgovinskog centra. U ovoj popularnoj kompjuterskoj igri, igraci upravljaju avionima iznad Njujorka i drugih metropola. Ukoliko igrac nacini gresku, program simulira eksploziju aviona, ali ne i zgrada,' pise danasnji The New York Times.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: