U "TELEKOMU" ODLOZEN STRAJK PRED SUSRET SA DJINDJICEM

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2001.

16:08

Default images
Sindikat Telekoma Srbije odlucio je da odlozi generalni strajk, koji je prethodno najavljen za cetvrtak. Predsednik tog sindikata Zoran Mrvaljevic saopstio je da je razlog takve odluke sastanak sa premijerom Zoranom Djindjicem, sa kojim ce predstavnici Telekom razgovarati u sredu. Mrvaljevic je izjavio da ce od Djindjica treziti smenu 8 direktora direkcija koji su, kako je saopstio, zasluzni za propast kompanije. "Oni se i danas nalaze na svojim mestima i sa svojim timovima i dalje nanose stetu", rekao je Mrvaljevic na konferenciji za novinare. Mrvaljevic je dodao da Zoran Djindjic mora da pomogne Telekomu, jer, kako je naglasio, to je u interesu Srbije: "On samo treba da dozvoli da sistem pocne da funkconise, jer je on prakticno prvi covek koji ima odlucujucu rec. Treba da dozvoli da se deponuje potpis sadasnjem direktoru i nista vise", kaze Mrvaljevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: