Utorak, 06.06.2006.

09:34

Dinkić: Uskoro razgovori s DS-om

Mlađan Dinkić najavio da G17 plus planira u naredne dve nedelje da razgovara sa Demokratskom strankom o mogućoj saradnji.

Izvor: Beta

Default images

Potpredsednik G17 plus i ministar finansija rekao je da je već bilo kontakata sa Demokratskom strankom, ali da ne želi sada da govori o tome. G17 plus je, kako je rekao, formirao šestočlanu delegaciju koja će ići na razgovore sa demokratama, u kojoj su, pored Dinkića, Ivana Dulić-Marković, Tomica Milosavljević, Čedomir Antić, Verica Kalanović i Miloljub Albijanić.

Dinkić je kazao da stranke ne treba da razmišljaju o razlikama, već o stvarima u kojima se slažu, naglasivši da tu misli i na Demokratsku stranku Srbije: "Na Vladi Srbije je da učini sve što je potrebno za evropske integracije zemlje, ali i na predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je danas postao vrhovni komandant oružanih snaga, da - utičući na vojne bezbednosne strukture - pomogne nama u Vladi Srbije da završimo saradnju sa Haškim tribunalom."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: