Jociću produžen pritvor

Krivično vanraspravno veće Okružnog suda u Beogradu produžilo je za još mesec dana pritvor Sretenu Jociću, zvanom Joca Amsterdam.

Izvor: B92

Utorak, 23.05.2006.

16:06

Default images

U saopštenju Okružnog suda navodi se da je pritvor za još najduže mesec dana produžen jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva. Dodaje se da je danas Okružno javno tužilaštvo podnelo žalbu na rešenje istražnog sudije kojim je prihvaćeno predloženo jemstvo od 300.000 evra da se Jocić brani sa slobode.

Odluka po navedenoj žalbi tužilaštva biće doneta naknadno, navodi Okružni sud.

Jocić, koga su mediji označavali kao jednog od vodećih "narko bosova" u Evropi, u Beogradu je osumnjičen da je naručio ubistvo 1995. godine.

Protiv njega je 1996. pokrenuta istraga zbog sumnje da je u julu prethodne godine podstrekao Miodraga Prodanovića i Bojana Milosavljevića da ubiju Gorana Marjanovića. U napadu je poginula i Marjanovićeva devojka Jelena Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: