Maršićanin: Nije "prljava" kampanja

Izvor: B92

Sreda, 19.05.2004.

13:23

Default images

Predsednički kandidat vladajuće koalicije izjavio je da saopštenje njegovog izbornog štaba nije deo "prljave" kampanje.

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Dragan Maršićanin izjavio je da je utvrđivanje istine oko navoda objavljenih u saopštenju DSS-a posao policije, tužilaštva i sudova, a da je on u kampanji "okrenut budućnosti, a ne kriminalcima."

Maršićanin je odbacio optužbe da njegov izborni štab vodi prljavu predizbornu kampanju, rekavši da saopštavanje istine ne može da bude prljavo.

Na pitanje kada će DSS saopštiti šta zna o ubistvu premijera Zorana Đinđića, Maršićanin je ovako odgovorio: "Nije rečeno ni ja ni DSS, nego mi, a mi smo na vlasti i vlast će to učiniti. Vi možete biti nezadovoljni odgovorom, ali ja ne mogu odgovarati na način koji vama odgovara. Mi smo u saopštenju citirali ono što ste vi, novinari, iz drugih izvora već u svojim sredstvima informisanja dali. Ta priča je za mene, kao predsedničkog kandidata, završena. Vi to shvatite ili nemojte shvatiti."

"Prljava kampanja je kampanja laži, a kada se govori istina, onda to ne može biti prljavo. Kampanja u kojoj se iznose istine, nije prljava kampanja. To nekome ne odgovara, to meni odgovara i ja takvu kampanju vodim. Ja sam apelovao na sve predsedničke kandidate, najpre na jednog, za koga smatram da je upao u zamku kriminalaca, da iz te zamke izađe", rekao je Maršićanin i dodao: "Ja se time ne bavim i tu je za mene tačka, ako vama to ne odgovara, vi stavite tri tačke."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: