Ministar prašta ministru

Beograd -- Ministar policije Dragan Jočić ima razumevanje za ponašanje ministra za kapitalne investicije Velimira Ilića.

Izvor: B92
Podeli

Nedelju dana posle Ilićevih optužbi da B92 finansiraju najveći kriminalci u zemlji i javnog poziva B92 ministru policije da ispita da li su navodi njegovog kolege iz Vlade tačni i, ako jesu, zašto ništa nije preduzeto, stigao je odgovor. Jočić je objasnio da je Ilić najverovatnije imao loš dan kada je izgovorio ono što je izgovorio na račun B92.

"U televizijama ne rade kriminalci, nego možda vaspitaniji i nevaspitaniji novinari, odnosno provokativniji ili neprovokativniji. Posao novinara je da isprovocira sagovornika, a ja to odobravam. Međutim, nismo svi istih nerava, a moram da kažem da i novinari nekad nemaju meru. Bez obzira na kakva je bila Ilićeva reakcija, ona je beznačajna u odnosu na ono što on kao ministar čini, kao prvi čovek svog resora. Voleo bih da od novinara manje čujem zamerke na njegove izjave, a više na ono što on radi. Prođite celom Srbijom, pa ćete videti da nema puta koji nije uređen, asfaltiran i uređen za komunikaciju. To je stvar koja oprašta Velimiru Iliću sve, pa i to što je nešto tako rekao", kaže Jočić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 389 idi na stranu