DJINDJIC: BEZ KOMUNIKACIJE S DRASKOVICEM

Izvor: B92

Sreda, 21.06.2000.

10:24

Default images
Koordinator Saveza za promene i predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic izjavio je za danasnji “Blic” da lider Srpskog pokreta obnove Vuk Draskovic vec dva meseca ne odgovara na njegove telefonske pozive i da nema nacina da s njim kontaktira. Odgovarajuci na pitanje kako komentarise Draskovicevu izjavu da ga posle atentata niko iz opozicije, osim predsednika Pokreta za demokratsku Srbiju Momcila Perisica i predsednika Nove demokratije Dusana Mihajlovica nije posetio, ni pozvao, Djindjic je odgovorio: "Posle izjave Draskoviceve supruge da predsednik Demohriscanske stranke Srbije Vladan Batic i ja, podjednako kao i predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milosevic, zalimo sto atentat nije uspeo, cudno je i pitati zasto ga ne zovu ljudi koji su na takav nacin prozvani". Djindjic je dodao da je, u svakom slucaju, uzasnut onim sto se Draskovicu dogodilo i naglasio da je sve drugo predmet spekulacija u kojima ne zeli da ucestvuje. Govoreci o predizbrnoj kampanji, Dindjic je naglasio da samo stranke koje su dobro organizovane, mogu da je sprovedu na pravi nacin. "Na prvo mesto moramo da stavimo pobedu na lokalnim izborima, a ne to da se stranke kojih nema u nekim mestima, sada formiraju kroz dobijanje odbornika", napomenuo je Djindjic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: