Mediji: Saslušan generalni direktor FK Partizan

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura priveden je kasno večeras na informativni razgovor nakon čega je pušten, prenose mediji.

Izvor: B92

Petak, 05.02.2021.

23:25

Mediji: Saslušan generalni direktor FK Partizan
MUP Srbije

Dugogodišnji funkcioner Partizana dao je izjavu na okolnosti vezane za uhapšene vođe navijača, posle cega je pušten, javlja Kurir.

Podsetimo, saslušanje Veljka Belivuka i pripadnika njegove grupe počelo je večeras oko 22 časa pred Tužiocem za organizovani kriminal povodom niza teških krivičnih dela.

Oni su prethodno u tužilaštvo dovedeni pod jakim policijskim obezbeđenjem, sa destak vozila koja su ih uvezla u zgradu Specijalnog suda gde se nalazi sedište Tužilaštva za organizovani kriminal.

U pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici organizovane kriminalne grupe, bile su specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOK-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: