Novine: "Stidela sam se zato što me je zlostavljao"; "Bajdena čuva 25.000 vojnika"

Dnevna štampa u Srbiji piše o optužbama protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića za silovanje, zbog čega ga je do sada optužilo osam bivših učenica.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.01.2021.

22:05

Novine:

"Politika" naslovnu stranu posvećuje upravo temi zlostavljanja "Zašto žrtve silovanja godinama ćute", a donosi i intervju sa predsednikom Nove srpske demokratije Andrijom Mandićem "Da je živ mitropolit Amfilohije, mnogo toga bi bilo drugačije".

"Blic" u novom broju donosi novo svedočenje žrtve Miroslava Aleksića, glumice Ive Ilinčić "Stidela sam se zato što me je zlostavljao", kao i tome da je Milutin Jeličić Jutka izbegao odlazak na služenje kazne zbog zlostavljanja "Poslednji pokušaj Jutke da izbegne zatvor".

O još devojaka koje su u međuvremenu policiji prijavili zlostavljanje od strane Aleksića, "Večernje novosti" pišu "Reditelja prijavile za osam silovanja", a donose i intervju sa predsednikom opštine Čajetina Milanom Stamatovićem "Zorana 'rušila' gondolu".

"Kurir" piše o svedočenjima roditelja čija su deca išla u školu glume Miroslava Aleksića "Mikine zapovesti", a prenosi i izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić "Molim prosvetare da ih se što više prijavi za vakcinaciju".

O saradnji Srbije i Severne Makedonije u vreme pandemije list "Alo" piše "Srbija dala Makedoncima 8.000 vakcina", a o dešavanjima u Vašingtonu uoči inauguracije Džozefa Bajdena piše "Bajdena čuva 25.000 vojnika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: