Užas u Hrvatskoj: Otac bacio četvoro dece sa prvog sprata

Užas u hrvatskom Pagu. Otac (54) bacio svoje četvoro dece s prvog sprata u Ulici Josipa bana Jelačića. Dvoje dece teško povređeno.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.02.2019.

09:06

Užas u Hrvatskoj: Otac bacio četvoro dece sa prvog sprata
Foto: chalabala/depositphotos.com

Kako Index.hr prenosi saznanja Radio Zadra, bačena deca su starosti tri, pet, sedam i osam godina. Bačeni su, kako se još navodi, s visine od šest metara.

Prema informacijama tog radija, reč je o problematičnoj porodici koja se doselila u Pag.

Prema najnovijim informacijama, dvoje dece je teško povređeno.

"Nakon prvog pregleda i obavljenih rendgenskih snimanja mogu reći da je dvoje dece u dobi od 7 i 8 godina zadobilo teže povrede i oni su smešteni u jedinicu intenzivne nege. Radi se o prelomima. Drugo dvoje dece u dobi od 3 i 4 godine zadobilo je lakše povrede, ali njihovo stanje je i dalje pod doktorskim nadzorom", rekao je direktor bolnice u koju su deca prebačena za Zadarski.hr.

Policija je saopštila da je otac maloletne dece u pritvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: