Vučić o pismu organizatora protesta "1 od 5 miliona"

Aleksandar Vučić izjavio je da je pismo koje su mu uputili organizatori protesta "1 od 5 miliona" u kojem mu traže da iznese građanima plan za KiM "glupo".

Izvor: B92

Subota, 12.01.2019.

13:06

Vučić o pismu organizatora protesta
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

"Toliko je glupo da nemam reči", rekao je Vučić novinarima u Beogradu navodeći da ne može da gubi vremena i odgovara opozicionim liderima Draganu Đilasu, Vuku Jeremiću i Bošku Obradoviću.

On je kazao da mu predavanje o Kosovu drže oni koji su ga predali, uspostavili prelaz između Srba na Jarinju i Brnjaku, doneli presudu pred Međunarodnim sudom pravde protiv Srba, a u korist Albanije i doveli do nezavisnosti.

"Ne umem da odgovorim, samo sam pogledao i rekao - idi radi svoj posao i spremaj ove važne mere protiv kriminala, ne mogu da gubim vreme na Jeremića, Đilasa, Obradovića i ostale stručnjake", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: