Region 0

15.05.2024.

13:05

Uzbuna u Podgorici: Izvršen veliki pretres, pronađen pištolj FOTO

Pripadnici Sektora kriminalističke policije uz asistenciju kolega iz Posebne jedinice policije u Podgorici su izvršili pretres prostorija hotela Podgorica.

Izvor: Tanjug, RTCG

Uzbuna u Podgorici: Izvršen veliki pretres, pronađen pištolj FOTO
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Podeli:

Kako prenosi Radio-televizija Crne Gore, policija je pronašla pištolj u nelegalnom posedu, zbog čega je jedna osoba privedena. Pištolj je pronađen u vozilu.

Iz Uprave policije saopšteno je da je danas je na parking prostoru u ulici Svetlane Kane Radević policija kontorlisala lice J.J. (36) sa Cetinja, koje se nalazilo pored vozila bez registarskih oznaka.

"Pregledom vozila ispod zadnjeg sedišta pronađen je pištolj. Osim toga, u unutrašnjosti hotela koji se nalazi u pomenutoj ulici kontorlisani su B.P. (38) i P.L. (41). Takođe, izvršen je i pregled vozila koje koristi B.P. koje se nalazilo na parking prostoru ispred ovog hotela. Pronađen je sprej sa nadražujućim dejstvom, kao i određena količina nove markirane gardarobe", istakli su.

Sa događajem je, kako navode, upoznat nadležni tužilac, te se preduzimaju dalje mere i radnje iz nadležnosti policije.

Prema pisanju podgoričkih Vijesti, hotel Podgorica je mesto gde se okupljaju bezbednosno interesantne osobe, a pretresen je tokom jula prošle godine.

Tada je, podsećaju, pretres usledio nakon što je dan ranije u podrumu zgrade pored hotela Podgorica policija pronašla i oduzela startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dve ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dela vozila, 21 zaštitnu gas-masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava "topovski udar", 350 majica i 430 zaštitnih pamučnih maski za lice.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: