Svet 0

29.05.2024.

7:02

Brutalna poruka iz Amerike: Dokrajčite ih!

Bivša kandidatkinja za republikansku predsedničku nominaciju Niki Hejli potpisala je tokom posete izraelskoj severnoj granici artljerijsku raketu namenjenu Gazi i napisala ''Dokrajčite ih! Amerika voli Izrael''.

Izvor: Tanjug

Brutalna poruka iz Amerike: Dokrajčite ih!
EPA-EFE/WILL OLIVER

Podeli:

U pratnji bivšeg izraelskog ambasadora u UN i člana Kneseta Denija Danona, Hejli je izrazila snažnu podršku Izraelu, navodeći da SAD stoje uz Tel Aviv i poručila izraelskoj vojsci da ne sme da stane dok ne pobedi.

''Amerika stoji uz Izrael. Izrael se danas bori protiv neprijatelja SAD. Ne stajte dok ne pobedite'', naglasila je ona, prenosi i24news.

Ona se srela i sa stanovnicima mesta u severnom Izraelu i upozorila na "pretnju koju predstavlja libanska militantna grupa Hezbolah".

Danon se saglasio sa stavom Hejli.

''Izrael mora da preuzme inicijativu i promeni jednačinu. Stanovnici Tira i Sidona će evakuisati svoje domove, a stanovnici severa će se vratiti svojim kućama'', rekao je Danon.
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: