Info

Nedelja, 14.06.2020.

23:14

"Mlađima od 16 godina zabraniti izlaske posle ponoći bez pratnje"

Koalicija "Za Kraljevinu Srbiju" saopštila je danas da bi zabranila zakonom mlađima od 16 godina da borave na ulici posle ponoći bez prisustva punoletnih.

Izvor: Beta

Predstavici te političke opcije su tokom posete Šapcu naveli da je porodica temelj društva i da o mladima treba da se vodi posebna briga "kako bi bili sačuvani od pogubnih uticaja droge, alkohola i drugih negativnih pojava".

"Ulica nije mesto gde deca treba da budu posle ponoći. Moramo ih zaštiti od droge i alkoholizma po svaku cenu. Uz ove mere deci će se omogućiti da se besplatno bave sportom, posećuju kulturna dešavanja i razviju svoju kreativnost", izjavio je je potpredsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Dragan Ninković.

Koaliciju "Za Kraljevinu Srbiju" čine POKS, Monarhistički front NjKV Princa Vladimira Karadjordjevića i Srpski pokret monarhista.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

20 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: