Hronika 4

08.05.2024.

21:23

U rušenju ringišpila povređeno više dece; Jedno dete reanimirano i u teškom stanju VIDEO

U nesreći u Kuršumliji, gde se danas srušio ringišpil, povređeno je 13 dece, a jedno je životno ugroženo i prebačeno u Višu kliniku u Nišu, potvrdila je za Tanjug direktorka Doma zdravlja Kuršumlija Uranija Petrović.

Izvor: Tanjug

U rušenju ringišpila povređeno više dece; Jedno dete reanimirano i u teškom stanju VIDEO
EPA-EFE/FILIP SINGER

Podeli:

Do nesreće je došlo kada se otkačio deo konstrukcije ringišpila na platou pored autobuske stanice, gde se tradicionalno za vašar nalazi zabavni park.

"Teško povređena devojčica zbrinuta je u niškoj bolnici. Ona je reanimirana i u veoma teškom stanju. Ostali mališani prevezeni su u prokupačku bolnicu, a neki su već pušteni na kućno lečenje", navela je Petrović za Tanjug.

Izvor: PRVA TV

Kako je rekla sedmoro povređenih nije životno ugroženo, oni su prebačeni u Zdravstveni centar u Prokuplju, a ostali su poslati na kućno lečenje.

Ringišpil je bio postavljen na platou kod autobuske stanice, a iz MUP-a navode da su policija i hitna pomoć na terenu.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: