Promo

30.05.2024.

16:00

U Beogradu otvoren novi objekat najveće privatne bolnice za oftalmologiju u Srbiji

Zdravstvene usluge „Klinike Miloš“, koja je deo MediGroup zdravstvenog sistema, sada su dostupne na novoj adresi u ulici Vidska 24, u impresivnom prostoru od 2.500 kvadratnih metara.

Izvor: Promo

U Beogradu otvoren novi objekat najveće privatne bolnice za oftalmologiju u Srbiji
MediGroup PROMO / Nikola Mažibrada

Podeli:

Transplantacije rožnjače, lasersko skidanje dioptrije na najsavremenijem laseru, ugradnja mutifokalnih sočiva, lečenje teških trauma, složenih ablacija retine i ugradnja drenažnih implanata za glaukom, kao i mikroendoskopske operacije suznih kanala – samo su neke od ekskluzivnih usluga i metoda koje će biti dostupne pacijentima u sklopu novootvorenog objekta Specijalne bolnice za oftalmologiju „Klinika Miloš“, najveće privatne očne bolnice u Srbiji. Zdravstvene usluge „Klinike Miloš“, koja je deo MediGroup zdravstvenog sistema, sada su dostupne na novoj adresi u ulici Vidska 24, u impresivnom prostoru od 2.500 kvadratnih metara.

Reč je o ustanovi koja je pionir u inovacijama i novim tehnologijama u oftalmologiji sa 25 godina tradicije, poverenja, posvećenosti i ekspertize vrhunskih oftalmologa. Istovremeno „Klinika Miloš“ je i značajan centar za edukaciju oftalmologa u okviru KME  programa, a naročito se ističe bijenalnim međunarodnim simpozijumima, kojima prisustvuje više od 800 oftalmologa iz celog regiona.

MediGroup PROMO / Nikola Mažibrada

Na događaju povodom svečanog otvaranja, vrpcu su simbolično presekle Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistema, Marija Rabrenović, operativna direktorka MediGroup sistema i prof. dr Zora Ignjatović, direktorka „Klinike Miloš“, čime je ozvaničen početak rada ustanove na novoj lokaciji.

Marijana Vasilesku, generalna direktorka MediGroup sistema, istakla je da „Klinika Miloš“ postavlja standarde u oblasti oftalmologije, uz stalno usavršavanje lekara i medicinskog kadra, kao i korišćenje najmodernije opreme.

„Ponosni smo što građani sada na jednom mestu na raspolaganju imaju najmoderniju oftalmološku bolnicu u skladu sa najvišim svetskim standardima. Zaista izuzetan stručni tim uz pomoć najsavremenije tehnologije i opreme nastaviće da posvećeno brine o zdravlju vida. Otvaranjem nove objedinjene lokacije „Klinike Miloš“ potvrđujemo našu misiju – sveobuhvatna, visokokvalitetna briga o zdravlju uz povećanje dostupnosti naših usluga“, istakla je Vasilesku.

U sklopu nove bolnice nalazi se i novo posebno odeljenje za pedijatrijsku oftalmologiju, sa Centrom za strabologiju, na čelu sa dr Miloradom Ljuticom, priznatim stručnjakom u ovoj oblasti oftalmologije u regionu i šire. Istovremeno, nastavlja se primena višegodišnjeg iskustva u radu sa FEMTO laserom za skidanje dioptrije, operacije katarakte uz ugradnju najsavremenijih multifokalnih sočiva i hirurgijiom glaukoma, kao i primena metoda DMEK i PKP za keratoplastiku, odnosno transplantaciju rožnjače, u saradnji sa svetski priznatim američkim očnim bankama koji garantuju maksimalne rezultate i sigurnost. Takođe, već decenijama na „Klinici Miloš“ vraća se vid slepim pacijentim obolelim od dijabetesa, teških trama oka i složenih ablacija retine iz celog regiona.

MediGroup PROMO / Nikola Mažibrada

Kao pionir u Srbiji u primeni novih metoda transplantacije rožnjače, „Klinika Miloš“ obavlja čak 100 takvih operacija godišnje, a pored toga, dostupne su i nove mikroendoskopske procedure, što je čini jedinom klinikom koja svojim korisnicima nudi ovu jedinstvenu metodu za operaciju suznih kanala.

Prof. dr Zora Ignjatović, koja je na čelu bolnice, ističe da je „Klinika Miloš“ prepoznata kao preporuka pacijenata i kolega, što predstavlja najveći podstrek za dalji rad i razvoj.

MediGroup PROMO / Nikola Mažibrada

„U novom objektu „Klinike Miloš“ pacijentima je omogućen veći komfor i prijatniji ambijent, a celom našem timu novi prostor donosi mogućnosti za optimizaciju rada i unapređenje znanja uz očuvanje vrhunskog kvaliteta koji negujemo već 25 godina. Imamo jasan pogled u budućnost u kojoj planiramo da zadržimo lidersku poziciju u inovacijama i stručnosti, kao Center of excellence u oftalmologiji, pružajući najbolje našim pacijentima", rekla je prof. dr Ignjatović.

Zdravstvene usluge „Klinike Miloš“ će svim pacijentima biti dostupne na novoj adresi Vidska 24, radnim danima od 7.30 do 20.00, a subotom od 8.00 do 15.00 časova. Više informacija potražite na veb-sajtu.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Nemci u panici: "Potrebno nam je čudo"

Nemci bi ponovo trebalo da rade više jer nemačka privreda beleži loše rezultate, smatra premijer Bavarske Markus Zeder ističući da su druge zemlje postale ekonomski uspešnije.

9:29

23.6.2024.

1 d

Svet

Evro pada? Veliki pritisak na valutu

Vrednost dolara prema korpi valuta porasla je drugu nedelju zaredom. Fed neće smanjiti kamate tako brzo kao što se očekivalo, dok je evro pod pritiskom zbog političke neizvesnosti u Francuskoj.

16:34

23.6.2024.

1 d

Svet

A u Evropi – preokret: Rusija pretekla SAD

Evropski uvoz gasa iz Rusije u maju je prestigao isporuke iz SAD po prvi put u skoro dve godine, uprkos naporima EU da se odvikne od ruskih fosilnih goriva nakon početka sukoba Rusije i Ukrajine.

13:54

24.6.2024.

11 h

Podeli: