CR4ZY (Valiance) slavio protiv Heroica i osigurao plasman na Minor

Najbolja domaća CS:GO ekipa sinoć je obezbedila drugo uzastopno učešće na Minor turnirima, savladavši danski Heroic, rezultatom 2-1. Uz našu ekipu plasman na Minor obezbedili su još i Fnatic, North i Mousesports.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 12.06.2019.

17:36

CR4ZY (Valiance) slavio protiv Heroica i osigurao plasman na Minor

Izvor: RUR Esports

Prva mapa bio je Dust i pripao je Heroicu rezulatom 19-16, iako je CR4ZY imao prednost od 15-10. Važno je da ih nije previše omelo to što nisu iskoristili 5 meč poena, pa su već na startu druge mape uspostavili kontrolu. Iako je Heroic tada uspeo da smanji razliku, domaća ekipa bila je staložena i na leđima Espiranta uspela je da izjednači rezultat. Treća mapa bio je Inferno, na kojem je odlično prvo poluvreme CR4ZY-a, osiguralo mirnu završnicu u nastavku meča i pobedu rezultatom 16-12. Espiranto i Nexa su ponovo bili najbolji na mapi, pa će naša ekipa imati ponovo priliku da obezbedi plasman na Major, koji će se održati u glavnom gradu Nemačke.

Početkom 2019. godine dok su još igrali pod nazivom Valiance, bili su na korak do plasmana na prethodni Major u Katovicama. Dobro su započeli taj Minor, izbacili su favoirzovani Mouz, ali na samom kraju u jednom nezaboravnom meču poraženi su od Vitality-a, koji se trenutno nalazi na 4. mestu svetske rang liste. Nadamo se da se neće ponoviti scenario iz prethodine iteracije Minor turnira i da će ovoga puta uspeti da se kvalifikuju na najprestižniji CS:GO takmičenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: