Esports B92.net

Sc2: Najavljen SHOUTcraft Kings Avgust, duplirane nagrade!

Legendarni Total Biscuit nam i ovog meseca donosi njegov prestižni invitacioni StarCraft 2 turnir, SHOUTcraft Kings, na kome se okupljaju najbolji korejski i “foreigner” igrači u borbi za titulu StarCraft 2 kralja meseca.

Nikola Savić klan rur
Podeli

Ono što je posebno zanimljivo je da je Blizzard ovoga puta podržao turnir sa udvostručenom cifrom za nagradni fond, pa će tako umesto standardnih 5 000 dolara, ovoga puta nagradni fond iznositi čak 10 000$, tako da već možemo da uživamo u pozitivnim efektima War Chest prodaje.

Format turnira je tipični “King od the Hill”, sa 20 igrača i isto toliko mapa. Igraju se partije na jednu dobijenu mapu, gde pobednik ostaje, dok gubitnik ispada. Svaka mapa koju igrač uzme mu donosi 500 dolara, tako da što duže ostane neporažen, to će i više para zaraditi.

Igraće se standardni set mapa iz ove sezone, a kao i obično Total Biscuit imena pozvanih igrača drži u tajnosti do samog početka turnira, ali ne sumnjamo da će kao i do sada to biti najveća imena svetske StarCraft 2 scene. Jedno je sigurno, a to je da ćemo ponovo videti prošlomesečnog kralja, Bunny-ja.

Turnir se održava ove nedelje, 13. avgusta, sa početkom od 14h po našem vremenu, a možete ga uživo pratiti na zvaničnom Twitch kanalu Total Biscuita, gde će vam domaćini biti upravo on i otkačeni iNcontroL. Izvor: Klan RUR

Starcraft 2

SC2 šampion sveta ByuN se nije plasirao na BlizzCon 2017!

Aktuelni StarCraft 2 šampion sveta i jedan od najboljih Terran igrača u istoriji ove igre, “ByuN” Hyun Woo, nažalost neće braniti tu titulu na BlizzCon 2017, jer nije uspeo da sakupi dovoljno WCS poena kako bi se našao u top 8 igrača iz Južne Koreje koji idu na BlizzCon svetsko prvenstvo.

Starcraft 2 ponedeljak 18.09. 13:05 Komentara: 4

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 10 idi na stranu