Esports B92.net

Fortnite – kada počinje šesta sezona

Polako prolazi septembar, a Fortnite fanovima je kao goruće pitanje ostalo – kada počinje šesta sezona?

Milan Janković RUR
Podeli

Do početka nećemo morati da čekamo još dugo jer je prema zvaničnom tajmeru u samoj igri do početka nove sezone i kraja trenutne ostalo još oko 6 dana, što datum donosi na 25. septembar, kada uglavnom stižu novi paketi sadržaja u Fortnite.

Ono što donosi sumnju je leak koji je otkrio da je prelazak sezona odložen za nedelju dana, i da će ona početi tek od 2. oktobra.

Nadamo se da ovo ipak nije istina i da će spektakl sa ogromnom kockom biti održan po prvobitno planiranom datumu, mada bi nam ekstra vreme pogodovalo za kompletiranje izazova.

Izvor: RUR

Ostalo

Real Madrid predstavio eSports arenu

Legendarni “kraljevski” klub je ovih dana predstavio plan za obnovu i redizajn čuvenog stadiona Santijago Bernabeu, koji bi bo planu trebao “kraljevima” da donese dodatnih 150 miliona evra zarade godišnje. Radovi na redizajnu bi trebalo da krenu početkom naredne godine i prema procenama, koštaće nekih 525 miliona evra.

Ostalo petak 28.09. 13:54 Komentara: 2

CS:GO - FACEIT napravio kratke filmove o igračima

FACEIT, organzitaor CS:GO mejdžora u Londonu je prethodnih dana na svom Youtube kanalau okačio 3 klipa, o 3 različita profesionalna CS:GO igrača. U klipovima koji traju 5-10 minuta, možemo da vidimo neke intersantne životne priče igrača koji učestvuju u Londonu.

CS:GO četvrtak 20.09. 16:18 Komentara: 0

Artifact nam je ovih dana predstavio još nekoliko novih karata

Na PAX West-u smo imali priliku da po prvi put da vidimo kako izgledaju neki deckovi u novoj igri. Tokom tih par dana, igrači su mogli da isprobaju jedan od četiri decka, koji su unapred bili napravljeni. Na oficijalnoj Artifact tviter stranici, Valve se ovih dana pobrinuo, da skoro svaki dan vidimo bar jednu novu kartu.

Ostalo utorak 18.09. 17:14 Komentara: 4
strana 1 od 3 idi na stranu