Esports B92.net

w33 postao support igrač, Saksa kapiten

Novi hit sastav nas je obradovao ovog jutra. Najneočekivaniji skup igrača će činiti novi tim u kojem ćemo imati priliku da gledamo zvezde poput w33, Saksa i CanceL^^.

SYS KLANRUR
Podeli
Foto: W33
Foto: W33

Tim će igrati u postavci:

  1. Timado
  2. canceL^^
  3. KheZu
  4. w33
  5. Saksa


Zaista je teško odlučiti šta nam je zanimljivije, da li rotacija mladog SA talenta Timadoa koji je nedavno napustio Infamous na poziciju kerija, ili konačno profesionalni tim za čudnjikavog canceL-a, rotacija w33 na supporta ili Saksa na poziciji kapitena. Kapitenska pozicija će pogotovo biti izazovna znajući da canceL ima ogromnih problema sa samopouzdanjem, da je Timado mlad i neiskusan a w33 emotivan i podložan tiltovanju. Saksa je zaista zreo igrač i jedva čekamo da vidimo kako će se izboriti sa ovim izazovom.

Timu ne fali individualnog kvaliteta, samo preostaje da vidimo da li će ovi svojeglavi igrači pronaći hemiju potrebnu za rezultate na sve izazovnijoj Dota 2 sceni. Nepoznatno je i na kojoj sceni će se tim takmičiti ali očekujemo da to bude Evropa ili NA.

Dota 2

@LeBronDota pokidao - Na'Vi putuje na GESC Jakarta Minor

U više nego uzbudljivoj finalnoj seriji CIS kvalifikacija za minor Dota 2 turnir koji nas očekuje polovinom marta u indonežanskoj prestonici, Natus Vincere je jedva savladao Team Spirit, i osigurao učešće na osmom turniru ove godine, a šestom Minor turniru iz DPC serijala.

Dota 2 utorak 9.01. 15:50 Komentara: 6

Dota 2: Vici Gaming odbio da pobedi Team Secret

Team Secret je šampion četvrtog Captains Draft turnira, pobedivši Vici Gaming 3:2 u finalu koje je više puta nateralo gledaoce da besno pesnicom prete ekranu. Čitava serija je u znaku impresivnih i razočaravajućih poteza obe ekipe, gde su se junaci i tragičari smenjivali ne na nivou partije, već na nivou svake pojedinačne borbe. Na kraju je upornija i stabilnija ekipa pobedila, pa je Team Secret dodao 450 poena i potvrdio prvo mesto u Dota Pro Circuit serijalu, a Puppan i momci su osvojili i 108 000$.

Dota 2 ponedeljak 8.01. 12:39 Komentara: 5

Dota 2 - Rusi napadaju Katowice

Poznato je svih 8 direktnih učesnika ESL One Katowice Majora. Izgleda da je situacija u Dota Pro Circuitu počela da se kristališe, pa tako već imamo ekipe koje učestalo dobijaju direktne pozive za učešće kako na Minorima tako i na Majorima.

Dota 2 petak 5.01. 14:01 Komentara: 2

Online deo Games.Con Dota 2 turnira završen

Tokom vikenda je odigran online deo Dota 2 turnira koji nas očekuje na Games.Con festivalu ovog vikenda. Sam LAN deo turnira će biti odigran u subotu, 16.12. od 10 časova ujutro, a u borbu za nagradni fond od 1000EUR stupiće osam najboljih ekipa iz online faze turnira.

Dota 2 utorak 12.12. 12:01 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu