KLM otkazuje do 50 letova dnevno tokom produženog vikenda

Holandska avio-kompanija KLM otkazaće do 50 letova dnevno tokom predstojećeg produženog vikenda, saopštila je juče ta kompanija.

Svet

Izvor: B92

Subota, 04.06.2022.

16:46

KLM otkazuje do 50 letova dnevno tokom produženog vikenda
Ilustracija: Depositphotos/sarymsakov

Produženi vikend uključuje petak, subotu, nedelju i ponedeljak, kada se obeležava nacionlani praznik u Holandiji, preneo je Rojters.

Putnicima na otkazanim letovima rezervišu se mesta na drugim letovima, dodao je holandski ogranak aviogrupe Er Frans-KLM.

KLM je, takođe, oslobodio mesta na određenim letovima, tako da putnici koji zbog gužve na aerodromu ne uspeju da iskoriste svoj let ili presedanje i dalje mogu da polete kasnije tokom dana, navodi se u saopštenju aviokompanije.

Aerodrom Shiphol u Amsterdamu je treći najprometniji aerodrom u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

11 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: