Avio-gigant povlači avione iz komšiluka - "slabe cifre"

Irska niskotarifna avio-kompanija Rajaner objavila je da će zatvoriti svoju bazu u Temišvaru, u Rumuniji.

Svet

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

19:59

Avio-gigant povlači avione iz komšiluka -
(Foto: Getty images)

Kompanija je saopštila da će povući avione iz te baze zbog lošeg učinka i da će ugasiti rute ka Briselu, Berlinu, Frankfurtu, Dizeldorfu i Londonu. Održavaće rute samo od Temišvara do Milana i Bukurešta.

Svi potencijalni putnici će biti obavešteni putem e-pošte i SMS-a i o njihovim opcijama – za poptuni povraćaj novca ili besplatni transfer do alternativne rute.

Ova odluka Rajanera, prenose mediji, rezultat je slabih komercijalnih rezultata, u vreme kada postoji rastuća potražnja za kartama Rajanera na drugim aerodromima širom Evrope.

Baza u Temišvaru bila je prva koju je Rajaner otvorio u Rumuniji, u januaru 2016. Avio-kompanija ima i bazu u Bukureštu, koja je osnovana prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

5 h

Podeli: