London na nogama, milioni se snalaze sami FOTO

Osoblje podzemne železnice u Londonu stupilo je u 24-časovni štrajk tražeći vraćanje šaltera za prodaju karata i ukidanje automata.

Svet

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.01.2017.

10:03

London na nogama, milioni se snalaze sami FOTO
Foto: Tanjug, AP

Zbog štrajka su milioni putnika prinuđeni da pešače do posla ili koriste pretrpane gradske autobuse.

Vozovi na nekoliko linija metroa u centralnom Londonu jutros saobraćaju samo sporadično, dok je više linija zatvoreno, te su mnogi putnici prinuđeni da pešače, koriste gradske autobuse ili rade od kuće ukoliko je to moguće.
Foto: Tanjug, AP
Gradske vlasti saopštile su da će saobraćaj zbog štrajka, koji je počeo u nedelju uveče, biti znatno smanjen do večeras, a zatvoreni su i terminali 4 i 5 na aerodromu Hitrou i najprometnije železničke stanice.
Foto: Tanjug, AP
Sindikat zaposlenih u podzemnoj železnici protestuje zbog otpuštanja i traži ponovno uvođenje šaltera za prodaju voznih karata i ukidanje automata kojima su oni zamenjeni.
Foto: Tanjug, AP
Londonski metro jedna je od najstarijih podzemnih železnica u svetu i njime se svakog dana preveze oko četiri miliona putnika.
Foto: Tanjug, AP
.
Foto: Tanjug, AP
.
Foto: Tanjug, AP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

5 h

Podeli: