Biz - B92.net

Avionima Er Srbije iz Beograda i Niša ponovo možemo do Crne Gore

Beograd -- Er Srbija će od srede, 19. avgusta, letom na relaciji Beograd – Tivat ponovo uspostaviti vezu sa crnogorskim primorjem

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, todordinchev
Foto: Depositphotos, todordinchev

Nacionalna avio-kompanija će realizovati i prvi let iz srpske prestonice ka Podgorici istog dana. U planu je da se do kraja letnje sezone obavi najviše 296 letova na linijama do Crne Gore.

"Veoma sam zadovoljan što su se stekli uslovi za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja do Tivta i Podgorice. Planirano je da naši putnici do kraja letnje sezone imaju na raspolaganju gotovo 60.000 sedišta na linijama između Srbije i Crne Gore", izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije. On je dodao da će Er Srbija nastaviti da pažljivo prati razvoj situacije i da će saobraćaj sa Crnom Gorom kontinuirano prilagođavati eventualnim promenama u ograničenjima putovanja i tražnji.

Prema trenutnom redu letenja, planirano je da Er Srbija ka Podgorici saobraća do 15 puta nedeljno. Na liniji do Tivta, planirano je da nacionalni avio-prevoznik leti do 16 puta nedeljno.

Er Srbija će od 21. avgusta ponovo uspostaviti i letove između Niša i Tivta. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, petkom i nedeljom, do 20. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.