Lučić: Ambiciozni planovi o proširenju "Telekoma Srbija" na prostoru Kosova i Metohije

Generalni direktor "Telekoma" Vladimir Lučić obišao je "Mts d.o.o" u Kosovskoj Mitrovici.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 03.02.2021.

12:25

Lučić: Ambiciozni planovi o proširenju
Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Tom prilikom je ispred novog objekta razgovarao sa radnicima Telekoma o daljoj saradnji i planovima.

"Velika mi je čast što sam danas posetio naše radnike na Kosovu i Metohiji i što ovde vama dajem intervju ispred zgrade koja će biti ponos "Telekoma Srbije" a čija će izgradnja biti završena u maju. Mi imamo ambiciozne planove da proširimo "Telekom Srbija" na prostorima Kosova i Metohije , da budemo lideri" rekao je Lučić.

"Prošle godine smo intenzivno radili i višestruko povećali naš broj korisnika fiksne telefonije i IP televizije. Ove godine planiramo bar da udvostručimo broj i da budemo na pravom putu da budemo i ovde broj jedan", rekao je Lučić.

On je poručio da će "Telekom Srbija" neumorno raditi i nadalje, kako bi postao regionalni lider i privredni gigant, prenosi Radio Kosovska Mitrovica.

"Naš cilj jeste da "Telekom Srbije" bude regionalni lider i privredni gigant, ali na tom putu nas često i u centralnoj Srbiji napada konkurencija, ali mi smo sigurni u sebe i nepokolebljivo ćemo raditi, niko nas neće zaustaviti u tome i "Telekom Srbije" će biti najjača firma u regionu i najjača firma na Kosovu i Metohiji. Svi nači planovi će se uskoro i videti", naglasio je generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić.

Na kraju posete Lučić se zahvalio radnicima telekoma u Kosovskoj Mitrovici i naglasio da su oni dobro organizovana ekipa u sastavu "Telekoma" i da je sve ovo što su radili u poslednjih par godina, na ponos čitave kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

23 h

Podeli: