Dve avio-kompanije odložile početak saobraćaja ka Beogradu

Avio-kompanije LOT i Turkiš erlajns ponovo su odložile početak saobraćaja na linijama ka Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.06.2020.

12:18

Dve avio-kompanije odložile početak saobraćaja ka Beogradu
Foto: Depositphotos, 3dmentat

Poljska avio-kompanija LOT je ponovo odložila obnavljanje avio-saobraćaja unutar Evrope. Dok je domaći saobraćaj stidljivo krenuo, evropski će morati da sačeka 1. jul, sudeći po objavljenom redu letenja.

Tako će letovi koji su bili planirani za 15. jun početi 1. jula, a među njima su i direktni letovi iz Varšave i Budimpešte za Beograd.

I turska avio-kompanija Turkiš erlajns je pomerila početak međunarodnog avio-saobraćaja. Domaći saobraćaj je pokrenut 4. juna, a letovi ka šest evropskih zemalja planirani su za 18. jun, saopšteno je iz ove kompanije.

Od tog datuma avioni Turkiš erlajnsa će poleteti ka Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Holandiji, Danskoj i Švedskoj povezujući 16 destinacija u ovim zemljama sa 14 turskih gradova, prenosi portal Avijatika (Aviatica).

Letovi iz Istanbula ka Beogradu će početi od 21. juna umesto ranije najavljenog 10. juna. Do kraja ovog meseca Turkiš erlajns će obaviti samo tri leta: 21, 24. i 26. juna, a od 1. jula bi trebalo da počnu i svakodnevni letovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: