Nekadašnji giganti zapadne Srbije na prodaju: Javno nadmetanje za tri fabrike

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je danas prodaju tri fabrike iz zapadne Srbije, različitim načinima

Srbija

Izvor: B92

Petak, 05.06.2020.

16:09

Nekadašnji giganti zapadne Srbije na prodaju: Javno nadmetanje za tri fabrike
Foto: Rina

AD "Fabrika sedišta" iz Priboja – u stečaju nudi se već pet put, sada putem javnog prikupljanja ponuda. Procenjena vrednost je 109,8 miliona dinara.

Kupac se traži i za preduzeće "Javor teks" iz Ivanjice, i to putem prodaje stečajnog dužnika kao pravnog lica javnim nadmetanjem, uz početnu cenu od 19 miliona dinara.

Treće je privredno društvo za izgradnju elektroenergetskih objekata i postrojenja "24 septembar" iz Užica, koje se prodaje u dve celine. Glavna ide na javno nadmetanje, početna cena je 110,8 miliona dinara, a reč je za proizvodnju električnih mašina i aparata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

14 h

Podeli: