Srbija

Ponedeljak, 01.06.2020.

09:50

Protesti zatvorili radnje širom Amerike: Amazon menja rute i otkazuje isporuke

Američki trgovci na veliko i malo zatvorili su neke od prodavnica širom zemlje zbog nereda tokom protesta zbog smrti Afroamerikanca Džordža Flojda.

Izvor: Tanjug

Protesti zatvorili radnje širom Amerike: Amazon menja rute i otkazuje isporuke
Foto: Epa, CRAIG LASSIG

Kompanije Target, CVS, Epl i Volmart su saopštile da su privremeno zatvorile ili ograničile radno vreme svojih prodavnica iz bezbednosnih razloga, nakon što su ti objekti u pojedinim gradovima zapaljeni, obijeni i opljačkani kada su protesti postali nasilni, prenosi AP.

Amazon je saopštio da je prilagodio svoje rute i suspendovao isporuke zbog bezbednosti svojih vozača u pojedinim gradovima, među kojima su Čikago, Sijetl, Los Anđeles i Mineapolis.

Male radnje takođe su pretrpele štetu i pokušavaju da utvrde kako da rade usred haosa. Oni se suočavaju sa problemima u isporuci robe, ali ima i radnika koji ne žele da dođu na posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

12 h

Podeli: