Viz er produžava suspenziju letova ka i iz Srbije do 17. maja

"Viz er" je objavio da suspenzija njegovih letova ka i iz Srbije ostaje na snazi do 17. maja usled trenutnih ograničenja putovanja koja su uvele srpske vlasti.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 01.05.2020.

15:27

Viz er produžava suspenziju letova ka i iz Srbije do 17. maja
Foto: Epa, TOMS KALNINS

Putnici sa rezervacijama na koje se odnosi suspenzija letova biće automatski obavešteni putem imejla ako su rezervacije izvršili direktno na sajtu wizzair.com ili preko mobilne aplikacije ove avio-kompanije.

"Sto dvadeset odsto originalne cene karte će biti automatski prebačeno na WIZZ račun putnika i taj iznos se može iskoristiti u roku od 24 meseca od datuma kupovine Wizz Air proizvoda i usluga", naveli su iz "Viz era".

Putnici takođe mogu da se odluče za povraćaj u novcu, a u tom slučaju će biti obavešteni o neophodnim koracima za bankovni transfer ili prenos na bankovnu karticu u posebnom imejlu, a oni će imati pravo na 100 odsto originalne cene karte.

Putnici koji su karte rezervisali preko putničkih agencija treba da se obrate komaniji od koje su kupili karte. "Viz er" se izvinjava putnicima zbog eventualnih neprijatnosti usled zabrane putovanja i naglašava da su bezbednost i dobrobit njegovih putnika i posade prioritet ove avio-kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

15 h

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

12 h

Podeli: