Okretnica više neće biti na Studentskom trgu, već kod Palate Albanija

Kod Palate "Albanija" će se nalaziti privremena okretnica za autobuse zbog otpočinjanja druge faze rekonstrukcije Trga republike.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

12:54

Okretnica više neće biti na Studentskom trgu, već kod Palate Albanija
(Foto: Thinkstock)

To je rekao predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević.

Trolejbuska i autobuska okretnica više neće biti na Studentskom trgu, a kako bi nova lokacija privremeno bila prilagođena okretanju autobusa, radnici su uklonili pešačko ostrvo na ovom potezu, kazao je Nikodijević za TV Pink.

On objašnjava da, kada je reč o velikim infrastrukturnim radovima, neophodno je da dođe do privremenog zatvaranja saobraćaja. Nikodijević napomenjine i da na novoj okretnici neće biti dužeg zadržavanja, osim za izlazak i ulazak putnika, saopštio je Beoinfo.

Trolejbusi će saobraćati do Slavije, a na kratkom potezu od Slavije do Palate „Albanija” biće uspostavljena mini-linija.

Nikodijević je istakao i da je 1. novembar realan rok da se završe radovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

5 h

Podeli: