Ko bi da gradi akva-park: Zemljište za 1 RSD, ovo su uslovi

Grad Niš raspisao je poziv za izgradnju akva-barka na Loznom kalemu kod Niške Banje, a početna cena za 5,4 hektara tog zemljišta je jedan dinar.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 16.11.2018.

13:34

Ko bi da gradi akva-park: Zemljište za 1 RSD, ovo su uslovi
Foto: Thinkstock

U oglasu se navodi da investitor koji bude izabran treba da izgradi akva-park vredan najmanje devet miliona evra sa najmanje sedam bаzenа, koji će imati tobogаne za decu u otvorenom i zаtvorenom delu, spа i velnes kompleks.

Jedan od uslova je i da investitor uposli minimum 40 radnika na neodređeno vreme, a da tokom letnje sezone na određeno vreme u akva-parku radi najmanje njih 80.

Rok za podnošenje ponuda i uplatu depozita koji iznosi 20 odsto od ukupne tržišne vrednosti kаtаstаrskih pаrcelа je 10. decembar.

Ponude se dostavljaju Sekretarijatu za imovinsko-pravne poslove u zgradi Gradske uprave u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: