Ko će u fotelje BG preduzeća? Za Adu i Sava centar niko podoban

Skupština grada Beograda imenovala je direktore pojedinih javno-komunalnih preduzeća.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2018.

16:27

Ko će u fotelje BG preduzeća? Za Adu i Sava centar niko podoban
(Foto: Thinkstock)

Za direktora JKP “Gradska čistoća” imenovan je Marko Popadić, umesto dosadašnjeg Miroslava Bogdanovića, dok će direktor "Pogrebnih usluga” i naredne četiri godine biti Dragan Baltovski.

JKP “Gradske pijace” naredne četiri godine vodiće Bojan Bajagić, a na čelu preduzeća Zelenilo Beograd", ostaje Slobodan Stanojević.

Vladimir Brašić imenovan je za direktora Gradskog stambenog, a Branislav Popović, kao i do sada, vodiće Direkciju za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Aleksandar Cincar Popovski ostaće direktor Javnog osvetljenja do 2022. godine. Nove stare direktore dobili su i Beograd put i Parking servis, pa će na čelu prvog biti Ivan Tejić, a drugog Andrija Čupković.

Skupština je imenovala i vršioca dužnosti direktora GSP Beograd, pa će u narednih godinu dana to preduzeće voditi Radiša Momčilović. Za v.d. direktora Infostana imenovan je Strahinja Danilović, dok će tu funkciju u preduzeću Beogradske elektrane obavljati Rade Basta.

V.d. direktora JVP Beogradvode biće Nenad Ðinđić, dok će u narednih godinu dana, kao v.d. direktora Hipodrom Beograd voditi Risto Kostov. Za Sava centar i Adu Ciganlijau nijedan kandidat nije ispunio uslove za imenovanje, pa će ih voditi dosadašnji direktori u v.d. statusu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

6 h

Podeli: