Na prodaju plac od 4 ara u Borči - cena od 19.000 €

Poljoprivredni kombinat Beograd (PKB) oglasio je prodaju parcele od 3,8 ari u Borči, po početnoj minimalnoj ceni od 19.050 evra.

Izvor: Tanjug
Podeli
(Foto: Thinkstock)
(Foto: Thinkstock)

To je 50 evra po metru kvadratnom.

U oglasu objavljenom u današnjem izdanju lista "Politika", navodi se da je reč o parceli koja se graniči sa Ulicom bratstva i jedinstva u Borči, te da se radi o gradskom građevinskom zemljištu.

Predsednik Samostalnog sindikata PKB Milisav Đorđević kaže za Tanjug da ta parcela nije deo paketa koji je planiran za privatizaciju PKB.

Rok za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda je 7. avgust, a javno otvaranje ponuda sprovešće Komisija za prikupljanje ponuda 9. avgusta u 13 sati u sedištu PKB u Padinskoj skeli.

Komisija će u roku do tri dana nakon otvaranja ponuda oceniti pristigle ponude i predložiti izbor najpovoljnije. Sa ponuđačem čija ponuda bude najpovoljnija, PKB će zaključiti ugovor o kupoprodaji u roku od 30 dana.

Ponuđač je obavezan da uz podnetu pismenu ponudu priloži i dokaz o uplati depozita od pola miliona dinara, a pravo na podnošenje ponude imaju domaća i strana pravna i fizička lica. Objavljivanje javnog poziva, kako se navodi, ne obavezuje PKB da obavi konačan izbor najpovoljnijih ponuda i zaključi ugovor o kupoprodaji.

strana 1 od 254 idi na stranu